Održana 63. Sednica Gradskog veća Grada Sombora

Danas je održana 63. sednica Gradskog veća Grada Sombora. Sednicom je predsedavao gradonačelnik Sombora Antonio Ratković, a pred članovima Gradskog veća našao se dnevni red od devet tačaka.

Između ostalog, Gradsko veće dalo je saglasnost na zaključak Komisije za raspodelu ukupnog broja sati – besplatnih termina za trenažni rad u objektima Sportskog centra „Soko“Sombor za sezonu 2021/2022. Raspored je donet na osnovu Kriterijuma za sufinansiranje potreba u oblasti sporta za 2021. godinu, kategorije sportske organizacije po kategorizaciji Grada Sombora i ranga takmičenja, raspoloživosti kapaciteta sportskih objekata, kao i specifičnih potreba sportskih organizacija.

Na 63. sednici prihvaćeni su predlozi za prestrukturiranje sredstava u okviru finansijskih planova Mesne zajednice „Stanišić“, Sportskog saveza Grada Sombora i Galerije „Milan Konjović“ Sombor.

Gradsko veće prihvatilo je predlog Komisije za sprovođenje postupaka i utvrđivanje javnih priznanja za dodelu Oktobarske nagrade grada Sombora za 2021. godinu.

Redakcija

Redakcija