Održan humanitarni auto-moto skup u Somboru

Ljubitelji automobila iz Sombora, održali su u subotu, 25. novembra, humanitarni auto – moto skup, kako bi pomogli u prikupljanju sredstava za malu Emili Bucalo koja boluje od cerebralne paralize. Događaj je podržao i gradonačelnik Grada Sombora Antonio Ratković, koji je posetio skup i pozdravio okupljene. Tokom obilaska izložbe automobila, gradonačelnik Ratković je razgovarao sa malom Emili i njenim roditeljima, kao i sa učesnicima u događaju.

Emili Bucalo ima šest godina, još uvek ne hoda, ali se hrabro bori da kao i druga deca, jednog dana prohoda. Novčana sredstva su joj potrebna za lečenje, laboratorijske analize, operativne zahvate, specijalističke preglede, fizikalne terapije, ortopedska pomagala, kao i za putne troškove i smeštaj.

Na održanom auto – moto skupu, svojim prisustvom, događaj su uveličali i auto – moto klubovi iz svih krajeva AP Vojvodine, kao i gosti iz Republike Hrvatske. Jedan od organizatora događaja, Zoran Vekić, zahvalio se svima na prisustvu i poručio da će auto – moto klubovi uvek biti za humanitarne i druge aktivnosti u interesu naših sugrađana.

Redakcija

Redakcija