Objavljena nova „Fudbalska revija – Područnog fudbalskog saveza Sombor 2022/23“

Iako je najavljivana još prošle godine kao novo izdanje u zimskoj pauzi fudbalskih takmičenja, nova „Fudbalska revija 2022/23“ je pred ljubitelje fudbala izašla tek pre nekoliko dana u samom finišu fudbalskih liga, ali važno da je izašla.

Na 64 kolor stranice predstavljeno preko četvrdesetak klubova PFS Sombor koji se takmiče u Srpskoj ligi Vojvodina, Vojvođanskoj ligi Sever, Područnoj ligi Sombor kao i Međuopštiinskim ligama Sombor i Bačka Palanka. Svaki klub prate fotografije i i imena fudbalera, trenera, funkcionera koji su aktuelni za ovu fudbalsku sezonu 2022/23, kao i tabele, rezultati i rasporedi utakmica.

Izdavač ove revije je Područni fudbalski savez Sombor, koji je obezbedio je polovinu neophodnih sredstava za izdavanje a Izdanje su podržali Fudbalski savez Vojvodine i brojni sponzori. Urednik Revije je Slobodan Jerković, produkcija Novinsko izdavačko preduzeće „EMISSIA“ Sombor a dizajn je uradio i sve pripremio za štampu „Dejan Podlipec.

Očekivanja su da nas sledeće izdanje „Fudbalske revije“ čeka na početku sledeće fudbalske sezone, kada sastavi svih liga budu poznati kao i rasporedi takmičenja.

Stevan Žižić

Stevan Žižić


Novinar