NSZ: Posredovanje za nova radna mesta

Nacionalna služba za zapošljavanje, filijala Sombor za tražioce zaposlenja iz ponude radnih mesta izdvaja sledeće:

– Traži se radnik na poslovima kontrolora- administrativnog radnika. Radi se na kontroli vatrogasnih uređaja. Poželjno je kandidat bude tehničke struke, IV stepena stručne spreme i da ima 6 meseci radnog iskustva. Radni odnos se zasniva na određeno vreme.
– Radnik na poslovima metalostrugara, sa poznavanjem rada i održavanja struga, poznavanjem rada na brusilici. Potrebno je 12 meseci radnog iskustva i vozačka dozvola. Radni odnos se zasniva na određeno vreme.
– Pomoćni građevinski radnici na poslovima postavljanja industrijskih podova. Poželjno je, ali ne i presudno radno iskustvo. Radni odnos se zasniva na određeno vreme.
– Veći broj radnika u proizvodnji u prehrambenoj industriji, bez obzira na stručnu spremu i bez obzira na radno iskustvo. Radni odnos se zasniva na određeno vreme.
– Operateri u proizvodnji elektromotora, bez obzira na radno iskustvo i na stručnu spremu. Radni odnos se zasniva na dređeno vreme.
– Gumarski manipulanti, bez obzira na radno iskustvo i na stručnu spremu. Radni odnos se zasniva na dređeno vreme.
– Veći broj radnika na poslovima šivača. Nije potrebno prethodno radno iskustvo, radni odnos se zasniva na određeno vreme.
– Veterinarski tehničari i doktor veterinarske medicine. Radno iskustvo nije presudno. Radni odnos se zasniva na određeno vreme.
– Vozači kamiona C i E kategorije za poslove vozača u domaćem i međunarodnom saobraćaju. Za poslove vozača u domaćem saobraćaju nije potrebno radno iskustvo, dok je za poslove vozača u međunarodnom saobraćaju potrebno 3 godine radnog iskustva i licenca za profesionalnog vozača.
– Prodavci u pekari, prodavci u maloprodaji tekstila i prodavci u prodavnicama mešovite robe. Nije potrebno prethodno radno iskustvo.
– Frizer bez obzira na radno iskustvo.
– Radnik na poslovima manikira-pedikira, poželjno je, ali ne i presudno radno iskustvo.
– Pica majstor, bez obzira na radno iskustvo.
– Veći broj radnika na poslovima čistača prostorija. Radni odnos se zasniva na određeno vreme.

Sve dodatne informacije o ponuđenim radnim mestima mogu se dobiti u svakoj organizacionoj jedinici Nacionalne službe.

Redakcija

Redakcija