Najava 18. kola MFL 1 i 12. kola MFL 2

Prošlog vikenda videli smo veliki broj golova na terenima Međopštinskih fudbalskih liga, da li će tako biti i ovog vikenda videćemo 6. i 7. aprila.

U okviru MFL 1.razred na program je 6 utakmica 18.kola, 3 u subotu 3 u nedelju. U subotu se igra u Odžacima, Bačkom Gračacu i Kljajičevu a sastaju se OFK “Odžaci” i “Terekveš”, “Borac” i “Aleksa Šantić”, “Kordun” i “Jedinstvo Lemeš”. U nedelju derbi u Sivcu domaći treće plasirani tim lige “Polet” igra sa liderom na tabeli ekipom “Dinamo 1923”, u Rastini igraju “Polet” i “Mladost” a u Somboru drugolasirani “Radnički” i “Omladinac”.

U okviru MFL 2.razred na program je 5 utakmica 12.kola, 2 u subotu i 3 u nedelju. U subotu igraju u Somboru “PIK 2020” i “Dinamo” a u Stanišiću lider na tabeli “Jedinstvo” dočekuje ekipu “Sport”. U nedelju u Bačkom Monoštoru “Dunav” i poslednja “Telečka”, u Kolutu “Jedinstvo 1947” i “Panonija” dok u Prigrevici igraju drugoplasirana ekipa na tabeli “Bratstvo 2019” i “Jedinstvo” iz Ribareva. Sve utakmice počinju u 16 časova.

Stevan Žižić

Stevan Žižić


Novinar