Na teritoriji Grada Sombora evidentirano sedam saobraćajnih nezgoda

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 10 saobraćajnih nezgoda u kojima je četvoro lica zadobilo teške i petoro lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je osmoro vozača i jedan zbog nasilničke vožnje.

Na teritoriji grada Sombora evidentirano je sedam saobraćajnih nezgoda u kojima je četvoro lica zadobilo teške i dvoje lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.

Na području opštine Apatin evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda. Jedan vozač je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola i jedan zbog nasilničke vožnje.

Na području opštine Odžaci nisu evidentirane saobraćajne nezgode. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je troje vozača.
Na području opštine Kula evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima je troje lica zadobilo lake telesne povrede. Troje vozača je zadržano zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Napisano je 80 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdata su 244 prekršajna naloga. Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neustupanje prava prvenstva prolaza i neprilagođena brzina kretanja.

Redakcija

Redakcija