MFL Sombor 1. i 2. razred – najava utakmica

U okviru MFL Sombor 1. razred, u nedelju 17. septembra u okviru 5. kola, igraju se svih 7 utakmica. U Srpskom Miletiću igraju „Zadrugar“ i „Graničar“ , a u Svilajevu „Terekveš“ je domaćin ekipi „Odžaci“. U Bačkom Bregu je derbi kola , igraju prvi i ne poraženi tim do sada „Dimano 1923“ i „Polet“ iz Sivca koji je treći na tabeli dok u Kruščiću četvoroplasirana „Mladost“ dočekuje „Polet“ iz Rastine. Drugi tim na tabeli posle 4.kola ekipa „Radnički“ Sombor ide u Deronje na susret sa ekipom „Omladinac“, u Aleksa Šantiću gostuje „Borac“ iz Bačkog Gračaca i u Svetozar Miletiću igraju „Jedinstvo Lemeš“ i „Kordun“. Sve utakmice počinju u 16 časova.

U okviru MFL Sombor 2. razred igra se 4 kolo. U subotu u Stanišiću igraju dva imenjaka „Jedinstvo“ iz Stanišića i imenjak iz Ribareva, u Kolutu ekipi „Jedinstvo 1947“ gostuje „Sport“ iz Bezdana, u Somboru na stadionu kraj kanala sastaju se „PIK 2023“ i „Panonija“ iz Lalića i u Telečkoj gostuje „Dinamo“ iz Sonte. Sve utakmice počinju u 16 časova.

Dodaćemo da u okviru 6.kola Srpske lige Vojvodina FK „Hajduk 1912“ igra kao domaćin u nedelju u Kuli protiv ekipe „Dinamo 1945“ iz Pančeva dok FK „Tekstilac“ iz Odžaka u okviru 7.kola Mozart Bet prve lige Srbije istog dana u isto vreme igra u Novom Sadu protiv istoimene ekipe.

Stevan Žižić

Stevan Žižić


Novinar