Međuopštinski fudbalski ligaši bili veoma efikasni proteklog vikenda

U Međuopštinskoj ligi 1. razred na programu je bilo 3. kolo. Vikend je obeležio nedolazak ekipe „Graničar“ iz Riđice na utakmicu u Odžake i visoka pobeda domaćina u Aleksa Šantiću.

No krenimo redom. Kao što smo rekli u Odžacima domaćin je dobio bodove službenim rezultatom 3 : 0.. Sve ostale utakmice su se igrale u nedelju a rezultati su sledeći : u Srpskom Miletiću „Zadrugar“ pobedio „Polet“ iz Sivca sa 1 : 0, u Svilojevu „Terekveš“ i „Polet“ iz Rastine 3 : 1, u derbiju u Bačkom Bregu u susretu do sada neporaženih ekipa „Dinamo 1923“ pobedio „Radnički“ Sombor sa 2 : 1. U Kruščiću „Mladost“ „Borac“ iz Bačkog Gračaca 1 : 0, u Deronjama „Omladinac“ i „Kordun“ 2 : 2 i u Šantiću, u komšijskom derbiju „Aleksa Šantić“ pobedio „Jedinstvo Lemeš“ čak sa 10 : 0. Na tabeli posle 3 kola na čelu dve ekipe sa 3 pobede do sada – „Dinamo 1923“ i „Mladost“ a treći je „Aleksa Šantić“. Na začelju je „Borac“ iz Bačkog Gračaca kao ekipa bez bodova za sada.

U Međuopštinskoj ligi 2. razred na programu je bilo 2. kolo. Postignuti su sledeći rezultati, u Stanišiću, „Jedinstvo“ pobedilo ekipu „Panonija“ iz Lalića sa 2 : 0, „Jedinstvo 1947“ u Kolutu pobedilo ekipu „Dinamo“ iz Sonte sa 3 : 0 a u Somboru „PIK 2023“ deklasirao ekipu „Telečka“ sa 10 prema 0. U Bačkom Monoštoru, „Dunav“ izgubio od „Jedinstvo“ iz Ribareva sa 1 : 3 i u Prigrevici „Bratstvo 2019“ pobedilo „Sport“ iz Bezdana sa 2 : 0. Posle 2. kola četiri ekipe imaju po dve pobede „PIK 2023“, „Jedinstvo“ Stanišić, „Jedinstvo“ Kolut i „Bratstvo“ iz Prigrevice.

Stevan Žižić

Stevan Žižić


Novinar