Međopštinske fudbalske lige 1. i 2. razred

Najniža opštinska liga u nedelju završava ovu sezonu odigravanjem utakmica 20. kola. Susreti su bez rezultatskog značaja jer se prvak eć zna. Somborski „PIK“ će igrati kao domaćin protiv ekipe „Dinamo“ iz Sonte, u Bezdanu će igrati poslednja i prva ekipa na tabeli „Sport“ i „Graničar“ iz Riđice i u Svetozar Miletiću domaćin „Jedinstvo lemeš“ ugostiće imenjaka iz Ribareva. Sve utakmice počinju u 17 časova.

U razredu više, ulazi se u veoma zanimljiv finiš prvenstva, jer ovde se zna samo da će poslednja ekipa biti „Telečka“ a ko će joj se pridružiti ispasti iz lige i ko će biti prvak saznaće se u naredna 2 kola.

U 25.kolu igraju se sve utakmice u nedelju 28.maja. Na Bukovcu igraju „Omladinac“ i „BSK“ kojem trebaju bodovi u trci za prvaka, u Deronjama igraju ekipe iz sredine tabele „Omlaidinac“ i „Aleksa Šantić“, u Odžacima gostuje otpisana „Telečka“, u Kruščiću igraju „Mladost“ i „Polet“ iz Rastine a derbi kola se igra u Sivcu gde će na teren izaći trećeplasirani „Polet“ i trenutno prva ekipa na tabeli „Kula“. U Svilajevu na terenu su „Terekveš“ i „Radnički“ Sombor i u Srpskom Miletiću Zadrugar“ i „Dinamo 1923“.

Stevan Žižić

Stevan Žižić


Novinar