Košarkaši „Jokera“ u subotu se sastaju sa ekipom „Metalac“ iz Valjeva

U 26.kolu Admiral Bet Košarkaške lige Srbije somborska ekipa “Joker” sastaje se u Gradskoj hali u subotu 23.marta , sa ekipom “Metalac” iz Valjeva. To će biti susret osme i devete ekipa na tabeli. “Joker” je stepenicu više sa 38 bodoba dok “Metalac” ima bod manje.

Podsetimo da somborskoj ekipi ovaj meč dolazi posle tri poraza u susretima sa najviše rangiranim ekipama na tabeli i pobeda im imperativ u ovom susretu. Zbog toga Uprava somborskog kluba a i TV Sombor pozivaju sve navijače i simpatizere kluba da napune Gradsku halu kako bi pružili podršku ekipi na putu ka novoj pobedi. Ulaz u halu je besplatan a početak je u 19 časova.

Ovome dodajmo i informaciju da su “jokeri” Aleksa Stanojević i Luka Marković pozvani na pripreme reprezentacije Srbije do 18 godina. Na pripremama će dobiti priliku da se izbore za najboljih 12 košarkaša koji će predstavljati Srbiju na prestižnom košarkaškom turniru u Nemačkoj na kojem će od 30.marta do 6.aprila učestvovati najbolje selekcije Argentine, Turske, Japana, Slovenije, Australije, Egipta, Italije, Kine, Grčke i Nemačke.

Stevan Žižić

Stevan Žižić


Novinar