Konkurs za sportske programe otvoren do 30. maja

Sportski klubovi koji planiraju da konkurišu na ovogodišnjem Sportskom konkursu moraju istovremeno uz svu potrebnu konkursnu dokumentaciju dostaviti – prijaviti i sve dosadašnje troškove tokom ovih prvih pet meseci, navodi se u obaveštenju svim klubovima koje je upućeno od strane Odeljenja društvenih delatnosti Gradske uprave grada Sombora.

Kako se navodi u obaveštenju, klubovi su dužni da taksativno navedu sve stavke svojih troškova po grupama i potrebno je prikazati kopije računa istih. Ukoliko navedeni troškovi, ne budu mogli da se opravdaju, neće se uzimati u obzir. Ukoliko pak, budu prikazani netačni troškovi, taj klub neće moći da dobije sredstva po konkursu. Spisak i kopije računa koje će klubovi podneti moraju da budu potpisani i pečatirani.

Podsećanja radi, Gradska uprava je proteklog petka raspisala konkurs u oblasti sporta kojim će sufinansirati deo godišnjih programa klubova u iznosu od 20 miliona dinara, odnosno stipendije najperspektivnijih mladih sportista, u ukupnom iznosu od dva miliona dinara.
Konkurs je otvoren do 30. maja.

Redakcija

Redakcija