Kompanija „Progetti“ gradiće industrijski kompleks u Somboru

Italijanska kompanija „Progetti“, koja se bavi proizvodnjom obuće, gradiće industrijski kompleks u Industrijskoj zoni u Somboru.

Prema pisanju internet portala „Ekapija“ na površini od 64.284 m2, na severozapadu industrijske zone, biće izgrađena upravna zgrada, pet pogona za proizvodnju obuće, skladišni prostor, auditorijum, zgrada obdaništa za decu zaposlenih, zgrada poslovnih apartmana i dve portirnice.

Projektom je planirana fazna izgradnja industrijskog kompleksa sa sedam objekata u nizu – kružnim pravcem, koji su povezani nadkrivenim kružnim koridorom i četiri prateća objekta. Prema projektu, uz upravnu zgradu, koja će obuhvatati i centar za razvoj, nalazi se proizvodni i skaldišni prostor. Svaki od navedenih prostora imaće pripadajući korisni deo tj. muške i ženske svlačionice sa toletima i tuševima, kao i prostor za pauzu.

Podsećanja radi, italijanska kompanija kupila je u avgustu prošle godine tri parcele u somborskoj industrijskoj zoni, na kojima je u planu gradnja novih objekata za proizvodnju obuće i delova za obuću.

Izvor: e-kapija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Redakcija

Redakcija