KK „Joker“ : KK „Vojvodina“ 68 : 76

Iako su u prvoj polovini susreta veći deo bili u prednosti i terali renomiranog protivnika da juri njihovu prednost, „jokeri“ su dozvolili gostima iz Novog Sada da na poluvreme ode sa nerešenim rezultatom.(36:36)

U drugom poluvremenu obrnuta situacija. Pokazalo se ko je kvalitenija i iskusnija ekipa. Gosti su od početka drugog dela došli do prednosti od 8 razlike i to i zadržali rutinski do kraja meča. Ekipa Žarka Lukajića se hrabro susprostavila protivniku i nije mu dozvolila da napravi dvocifrenu prednost, šta više na momente se i rezultatski približavala egalu ali „Vojvodina“ nije dozvolila iznenađenje.

U sastavu domaćina najefikasniji je bio Nikolić sa 15 koševa, zatim Lugić sa 14 i Jugović sa 12.

KK „Joker“ : Lugić 14, Kapetanović 4, Jugović 12, Brbaklić 5, Marković, Vukas, Krstanović, Bodrožić, A. Stanojević 7, Simons 4, Milin 7, Nikolić 15.

KK „Vojvodina“ : Banjac 6, Nedeljkov, Ljubičić 6, Rakičević 10, Zagrađanin, Bumbić 9, Savić 16, Ivošev 10, Džonson 8, Vučetić 11, F. Stanojević, Radonjić.

Košarkašima „Jokera“ predstoji već u subotu 26. novembra susret ponovo pred svojim navijačima sa ekipom KK „Vršac“ koja je druga na tabeli., a u sredu 29. novembra gostovanje u Subotici ekipi „Spartak Office Shoes“ koja je petoplasirani tim lige. Somborci su trenutno , sa 3 pobede, 5 poraza i osvojenih 11 bodova, na 14. mestu . Iza „Jokera“ su „Zdravlje Leskovac“ sa istim brojem bodova i i „Dinamik Balkan Bet“ sa 9.

Foto: kls.rs / Vinko Janković

Stevan Žižić

Stevan Žižić


Novinar