(VIDEO) Izvučen dobitnik nagradne igre u organizaciji kompanije ”Meteor commerce”

Izvučen je dobitnik nagradne igre u organizaciji kompanije ”Meteor commerce”. Baštensku garnituru dobila je Sanja Antić, a mi smo je upitali koliko joj ova nagrada znači.

„Ova nagrada mi znači stvarno s tim da smo uzeli kuću koju renoviramo, stalno nešto farbamo, ova garnitura će nam dobro doći za predah, kaficu. Gde će bolje, hvala puno Kompaniji „Meteor Commerce“. Iskreno sam se nadala nagradi, često igram nagradne igre, a često i dobijam, tako da očekivala sam„, iskrena je Sanja.

O nagradnoj igri ispred kompanije “Meteor komerc”, popričali smo sa Vatroslavom Drobilovićem.

„Meteor Commerce je po prvi put organizovao jedan giveaway, to su nove modernije stvari u odnosu na klasične nagrade igre sa fiskalnim računima. Povezali smo se na fejsbuk, gde smo i do sada bili, ali ne toliko aktivni koliko od ove godine kada smo ušli u celu tu priču. Formirali smo prvu nagradnu igru sa, kako ja to kažem, lajkovima. Nagradu je osvojila gospođa iz Crvenke i u pitanju je jedna mala garnitura za baštu. To je neki trend koji ćemo sada u narednom vremenskom periodu nastaviti i koji će se širiti sve više i više, jer samo učešće u ovoj nagradnoj igri smo imali preko nekih 70 do 80 hiljada pregleda. Ova nagradna igra se pokazala kao veoma aktivna i da su se ljudi potrudili oko svega toga“, završava Vatroslav Drobilović, šef logistike i tehnički direktor u Kompaniji „Meteor Commerce“.

Aleksandra Pataji

Aleksandra Pataji


Novinar