IZBORI 2022: Bujuklić, Beloica i Todorović posetili Vrnjačku banju

Žika Bujuklić, Ana Beloica i Đorđe Todorović prilikom posete Raškom okrugu obišli su Vrnjačku Banju i hotel „Vrnjačke terme“, u kojem radi gotovo stotinu radnika.

Drevni Rimljani znali su gde treba ulagati i graditi svoje veličanstvene gradove, a to su bile terme. Terme su omogućile pre svega prijatniji i zdraviji život, ali se na takvim mestima razvijala kako ekonomija, tako i privreda, rekao je Žika Bujuklić.
Ovaj predivan hotel i ova vinarija, naših dobrih domaćina iz porodice Milojević, samo su jedan od primera kako se stečeni kapital, trud i rad mogu lepo sklopiti u korisnu stvar za porodicu, ali i za samu opštinu, odnosno okrug i celu državu. Ovo je primer kako zajedno možemo sve, zaključio je Bujuklić.

Velikim i napornim radom, mi smo uspeli da stabilizujemo ekonomiju, da razvijemo privredu i da time pokažemo ozbiljnost i pravac u kojem želimo da Srbija ide. Zahvaljujući tim merama, ali i velikim infrastrukturnim projektima samo tokom prošle godine iz inostranstva u Srbiju vratilo se preko sto hiljada ljudi, rekla je Ana Beloica. Ona je navela da se budućnost zasniva na viziji, a ona se može ostvariti samo ako se naporno radi za taj cilj. Kako je rekla, takav cilj, cilj uspešne i razvijene Srbije, ali i Srbije dostojne svoje prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, postavio je predsednik Vučić. Zbog njegove borbenosti i velikih snova, Srbija je danas potpuno drugačija zemlja, danas je razvijena i moderna država. Zbog toga su i naši domaćini odlučili da svoj kapital ulože baš ovde, u svoju zemlju, da prošire biznis i zaposle još ljudi. Ništa se od toga ne bi dogodilo da država danas nije stabilna, koja je to zahvaljujući pre svih predsedniku Vučiću, koji vodi mudru i odgovornu politiku, politiku razvoja Srbije, naglasila je Beloica.

U Vrnjačkoj Banji, u prelepom Raškom okrugu, možemo da se uverimo koliki je zapravo turistički potencijal naše Srbije. Da bi se turizam razvijao, neophodno je da nastavimo da vredno radimo, da gradimo auto-puteve i brze magistrale, ali i da ulažemo u očuvanje životne sredine, rekao je Đorđe Todorović. Mi volimo našu Srbiju, za nju se borimo, za nju i živimo. To je najviši cilj koji svako sebi može da postavi, da živi za svoju državu, baš onako kako je Aleksandar Vučić sebi zadao cilj – da našoj zemlji obezbedi prosperitet i zato je neophodno da trećeg aprila izaberemo dela, dela koja govore više od reči, jer samo zajedno možemo sve, zaključio je Todorović.

Izvor i foto: Služba za informisanje Srpska napredna stranka

Redakcija

Redakcija