I stonoteniseri započeli takmičenje u prolećnom delu Vojvođanaske A lige

U 10. kolu Vojvođanske A lige u stonom tenisu koje je odigrano proteklog vikenda međusobni susret imali su dva predstavnika somborske opštine u ovom rangu takmičenja somborski „Ravangrad“ i staparski „Gusar“.

U Somboru se pobednik nije znao do poslednjeg sedmog duela koji je na kraju pripao gostima iz Stapara kao i prvi bodovi u nastavku takmičenja.

„Gusari“ su sa ova dva boda ostali (18) na drugoj poziciji sa dva manje u odnosu na vodeću i jedinu neporaženu ekipu „Spartak Inspira 2“. „Ravangrad“ drži petu poziciju sa 15 bodova. Prvenstvo se nastavlja već za dva dana, a oba naša tima igraju sa protivnicima iz donjem dela tabele. „Gusar“ se sastaje se ekipom „Selenče“, dok će ekipa „Ravangrad“ u Šid na susret sa ekipom „ Partizan“.

Dodajmo i to da se ovog vikend nastavlja i takmičenje u poslednjem stonoteniskom rangu. Sombor ima dva predstavnika u Severno bačkom rangu. Ekipa „Žak“ gostuje „Horgošu“, dok će drugi tim „Ravangrada“ ugostiti ekipu „Kanjiža 2“. „Ravangrad 2“ je treći, a „Žak“ četvrti sa deset bodova, dva manje u odnosu na vodeću ekipu „Senta“.

Stevan Žižić

Stevan Žižić


Novinar