Gradonačelnica Sombora učestvovala na konferenciji „Vojvodina u 2020“

Gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović učestvovala je na konferenciji “Vojvodina u 2020”, koja je održana u Skupštini Autonomne pokrajine Vojvodine.

Konferencija “Vojvodina u 2020” sačinjena od šest panela, a gradonačelnica Sombora govorila je na panelu „Učimo jedni od drugih“ na kojima su učestvovali i gradonačelnici Novog Sada, Inđije, Kikinde i Kule.

Golubovićeva je tom prilikom istakla da kada se poredi period od 2014. do 2016. godine sa periodom od 2016. do 2020. godine, sasvim jasno i statistički precizno može da se kaže koliko je Grad Sombor više napredovao u prethodne četiri godine i da je zadovoljna saradnjom koju je grad ostvario sa ostalim lokalnim samoupravama, pre svega u našem okrugu, ali i šire.

Konferenciju je otvorio Igor Mirović, predsednik Pokrajinske vlade, a pozdravni govor održao je i Ištvan Pastor, predsednik Skupštine Autonomne pokrajine Vojvodine.

Organizator konferencije je kompanija „Color Media Communications“ i magazin „The Economist”, koji su nakon osme po redu konferencije “Svet u 2020“, ponovo organizovali konferenciju “Vojvodina u 2020” prepoznatljivu kao događaj koji otvara pitanja od značaja za razvoj Vojvodine u narednoj godini.

Redakcija

Redakcija