Ekipa televizijskog serijala “S Tamarom u akciji” boravi u Somboru

U Somboru već nekoliko dana gostuje omiljeno tv lice Tamara Grujić, autorka TV serijala humanitarnog karaktera „S Tamarom u akciji“ koji se emituje na Prvom programu Rts-a.

Popularnu voditeljku sreli smo u centru Sombora i bila je raspoložena da za našu televiziju otkrije, čija će porodična kuća zablistati, nakon akcije.

Radimo kuću porodici Slavujović, počeli smo devetu sezonu emisiju ovde u Vojvodini. Emitovanje nove sezone počinje 6. marta na Prvom programu RTS-a, petkom od 21 čas. Već šest-sedam meseci traje kasting, mi smo krenuli od severa Kosova, preko juga, istoka, centralne Srbije, dolazimo u Vojvodinu, ne kažem na kraju, jer ćemo ovde biti dve sezone, celu 2020. godinu – 26 porodica će dobiti nove domove. Ovde konkretno u Somboru radimo kuću porodice Slavujović koja živi blizu Poljoprivredne škole. Udruženje slepih Sombor je prijavilo ovu porodicu, budući da Slobodan Slavujović njihov član i nema vid. Mnogo dobrih ljudi se u Somboru okupilo. Sa lokalnom samoupravom smo u divnim odnosima, puno nam pomažu, tako da će ovo biti jedna divna emisija„.

Budući da je „S Tamarom u akciju“ ozbiljna podukcijska emisija pitali smo Tamaru koliko je zahtevno raditi emisiju i kada ona odmara:

„Odmaram leti, ja kao da radim u osnovnoj školi – u januar, junu i avgustu obično ne radimo. Ali godišnje uradimo kuće za 26 porodica, što je 26 nedelja na terenu, a sve između su priprema. Sve je u dobroj organizaciji„, završava sa osmehom na licu jedna od omiljenijih tv lica današnjice.

Jelena Vrga

Jelena Vrga


Novinar