Direktor policije obišao nove kancelarije Jedinstveno upravnog mesta u Somboru

Vladimir Rebić, direktor policije obišao je u Somboru nove kancelarije upravnih poslova u sklopu Jedinstvenog upravnog mesta i istakao da će građaniSombora sada moći lakše i brže da dobiju lična dokumenta.

Prema njegovim rečima Policijska uprava u Somboru ostvaruje veoma dobru saradnju sa Gradom Somborom. Tako je realizovan i projekat uspostavljanja Jedinstvenog upravnog mesta čija je osnovna ideja da se na jednom mestu nalaze Uslužni centar Grada Sombora, pošta i značajan deo upravnih poslova Policijske uprave u Somboru.

Rebić je nakon sastanka sa starešinama Policijske uprave Sombor, istakao da je na teritoriji ove policijske uprave prisutan višegodišnji trend smanjenja broja krivičnih dela i da je povećan procenat rasvetljavanja krivičnih dela sa nepoznatim izvršiocima. Rebić je istakao da je Ministarstvo unutrašnjih poslova od 2018. godine Policijskoj upravi u Somboru ustupilo 53 nova vozila. Takođe, obezbeđene su nove uniforme, oprema, rečunari i druga materijalno-tehnička sredstva.

Direktor policije je posebno istakao da je u poslednje tri godine primljeno 23 policijska službenika, dva člana porodica nastradalih pripadnika MUP-a, kao i osam svršenih studenata Kriminalističko-policijskog univerziteta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Redakcija

Redakcija