Članovi Predsedništva SNS-a posetili Valjevo

Poseta članova Predsedništva Srpske napredne stranke Gradskom odboru Valjevo.

Sa građanima Valjeva danas su razgovarali kandidati na listi „Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve” i članovi Predsedništva Srpske napredne stranke Ana Brnabić , Danica Grujičić ,Ivana Nikolić i Zoran Tomić i tom prilikom poručili da će pristojna Srbija ponovo pobediti ubedljivije nego ikada do sada.

„Sve ovo što smo izgradili, izgradili smo zajedno, izgradili smo zahvaljujući pre svega vama i vašoj podršci. Zato što ste vi verovali da možemo da promenimo stvari u Srbiji. Moramo da obezbedimo da našu zemlju vode pametni, iskusni, ozbiljni i odgovorni ljudi, a to je pre svega Aleksandar Vučić. Ne smemo u ovom trenutku da se igramo sa tim ko će nas voditi kroz ovako krizna vremena, naglasila je Brnabić.

Mi ne verujemo u politiku praznih priča, mi verujemo u rezultate, plan i program. Mi smo ovde u službi građana, funkcije nisu najvažnije, važno je da svaki dan uspemo da uradimo nešto, od najmanje stvari kao što je dečije igralište do najveće stvari kao što je Klinički centar. Da svaki dan nešto u našoj zemlji promenimo na bolje, rekla je Brnabić.

Prema rečima Ane Brnabić trećeg aprila biramo između toga da li želimo da se vratimo u prošlost ili želimo da nastavimo da idemo u budućnost, da li želimo one čiji je plan i program rušenje ili želimo one koji grade“, zaključila je Brnabić.

Članovi Predsedništva Srpske napredne stranke posetili su poljoprivredno domaćinstvo Divnić u selu Beomužević na domak Valjeva.

„Porodica Divnić predstavlja pravi primer da kada smo složni i zajedno vredno radimo stvarno možemo sve, rekla je Danica Grujičić i istakla da se samo napornim radom i trudom postižu vrhunski rezultati, a za to je najbolji primer ono što su predsednik Vučić i SNS uspeli u prethodnih deset godina u Srbiji – napravili od naše države mnogo bolje mesto za život, državu iz koje mladi ne moraju da odlaze, državu u kojoj se grade bolnice, fabrike, putevi i pruge, državu koja je poštovana u svetu“.

Dela govore! Zajedno možemo sve!

Izvor i foto: Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo

Redakcija

Redakcija