Boćari „Ravangrada“ u pobedonosnoj seriji

Boćari Ravangrada zabeležili su novi, šesti po redu trijumf u prvenstvu Prve boćarske lige Srbije. U derbiju 11. kola savladali su direktnog konkurenta za treću poziciju, ekipu „NBGD“ sa 16:6 (175:115).

Ekipa sa Gradskog stadiona je ovom pobedom zauzela treću poziciju sa osvojenih 20 bodova. Sledeći susret igraju u nedelju, 14. jula od 16 časova protiv drugoplasirane zemunske „Dinare“.

U redovnom ali nepotpunom 10.kolu Druge lige Srbije grupa Sever igrali su komšije „Riđica“ i „Stanišić“. Gosti su pobedili sa 6:8 (52:60) i ovim trijumfom došli do četvrte pozicije sa 12 osvojenih bodova. Petoplasirani „Foks“ iz Kljajićeva ima isti bodovni učinak, ali i meč manje. Njihov susret ovog kola protiv „Siriga“ je odložen.

Poslednja dva mesta na tabeli Druge boćarske lige Sever zauzimaju ekipa „Riđice“ koja ima devet bodova i „Sombor“ koji je u dosadašnjem prvenstvu osvojio samo šest bodova. Duel između „Vojvodine“ i „Sombora“ je takođe odložen. Termini dva pomenuta meča biće naknadno poznati. U 11. kolu u subotu, 13. jula od 17 časova sastaju se : u Gogama „Sombor“ – „Foks“, kao i „Sirig“ – „Riđica“ i „Stanišić“ – „Fruška Gora“.

Stevan Žižić

Stevan Žižić


Novinar